m

En vänlig och pålitlig klinik för behandling av infertilitet med individuell inställning till varje kund

Dextra fertilitetskliniken är specialiserad på behandling av infertilitet och använder den senaste kunskapen och den nyaste tekniken. Här arbetar de ledande och erkända specialisterna inom branschen. Utöver läkarverksamheten erbjuder vår övriga personal också yrkeskunnig hjälp vid undersökningar, behandling av infertilitet och vid prenatal vård.

Enligt den finländska lagstiftningen kan vi ge behandling av infertilitet åt alla som behöver det, inklusive kvinnliga par och ensamstående kvinnor.

På kliniken arbetar sex gynekologer som har specialiserat sig på behandling av infertilitet. Varje patient får sin egen läkare som ser till att undersökningar och behandlingar ordineras på individuell basis med hänsyn till patientens önskemål. Vi försöker undvika överflödiga undersökningar och procedurer genom att noggrant analysera situationen och ta hänsyn till tidigare undersökningar och behandlingar.  

Klinikens läkare har lång erfarenhet av IVF-behandling med det korta så kallade antagonist-protokollet. Användningen av antagonist-protokollet har följande fördelar: kortvarighet, effektivitet, individuellt anpassad användning, säkerhet och bra resultat.