Edistyneimmät menetelmät hedelmöityshoitoihin

Klinikallamme lapsettomuuden perustutkimukset tehdään mahdollisimman nopeasti, yleensä kuukauden kuluessa. Hoitosuunnitelman laatiminen sekä käytettävien menetelmien valinta tehdään aina yksilöllisesti. 

Lapsettomuuden perustutkimukset pyritään tekemään varsin nopeasti, yleensä kuukauden kuluessa. Tämän jälkeen lapsettomalle parille tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma, joka riippuu lapsettomuuden syystä ja potilaan omista toiveista ja tarpeista. Hoitosuunnitelmaa tehtäessä naisen ikä ja lapsettomuuden kesto ovat merkityksellisiä.

Kevyet hoitovaihtoehdot, kuten ovulaation induktio ja inseminaatiohoito, soveltuvat monille ensihoidoksi. Tietyissä tilanteissa on viisainta valita heti koeputkihedelmöityshoito eli IVF.

IVF on monessa tapauksessa tehokkain lapsettomuuden hoitomenetelmä ja se on myös ainoa tapa saada tietoa munasolujen laadusta, hedelmöittymisestä ja alkion kehityksestä.

Hoitovalikkoon on kerätty yleisimmät klinikallamme suoritettavat hoidot. Klinikallamme hoidetaan alle 46-vuotiaita naisia.