Johtava hedelmöityshoitojen asiantuntija

Dextra Lapsettomuusklinikalla sinua palvelevat alan johtavat asiantuntijat, joilla on käytössään viimeisin teknologia. Meillä saat yksilöllistä hoitoa aina tutkimuksista raskauden seurantaan.

Dextra Lapsettomuusklinikalla on käytettävissä alan johtavat ja tunnustetut asiantuntijat, viimeisin teknologia ja tietämys. Lääkäreiden lisäksi tarjolla on koko muun henkilökunnan apu ja asiantuntemus tutkimusten ja hoitojen ja myös raskauden ajan.

Annamme hedelmöityshoitoja kaikille niitä tarvitseville, myös naispareille sekä itsellisille naisille säädösten ja asetusten mukaisesti.

Klinikalla työskentelee kuusi lapsettomuuden hoitoihin erikoistunutta gynekologia ja heidän lisäkseen raskauden seurantaan perehtynyt perinatologi. Potilaalle nimetään oma lääkäri, joka huolehtii siitä, että tutkimukset ja hoidot toteutetaan yksilöllisesti potilaan toiveet ja odotukset huomioon ottaen. Pyrimme välttämään turhia tutkimuksia ja hoitotoimenpiteitä analysoimalla tilanne tarkkaan ja ottamalla huomioon aiemmat tutkimukset ja hoidot.

Olemme uranuurtaja kevyemmän IVF-hoidon eli antagonistihoidon kehittäjänä ja toteuttajana Suomessa. Antagonistihoidon etuja ovat hoidon lyhyt kesto, joustavuus, yksilöllinen toteutus, turvallisuus ja hyvät hoitotulokset.

https://www.pihlajalinna.fi/tietoa-meista/laatupolitiikka

Varaa aika »