m
< Takaisin

Kotimainen Dextra on palvelutasoltaan kansainvälisin

05.05.2017

Dextra Lapsettomuusklinikka on täysin kotimaisessa omistuksessa oleva hedelmöityshoitoklinikka. Entistä ratkaisevampaa alan kilpailussa on se, mikä klinikka onnistuu palvelemaan asiakastaan todella juuri hänen tilanteestaan lähtien. Lapsettomuusklinikoiden toiminta on muuttunut Suomessa siinä määrin, että pienten yksiköiden on enää vaikeaa pysyä kehityksessä mukana.

Lapsettomuusklinikan hyvät hoitotulokset luodaan huipputeknologialla ja sen läpikotaisin hallitsevalla henkilökunnalla. Viimeisimmät menetelmät, kuten alkioiden pitkä viljely tai edistynyt alkiodiagnostiikka, parantavat hoitotuloksia. Ne kuitenkin edellyttävät klinikalta herkeämätöntä työtä ja resursseja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Dextrassa päämääränä oli jo klinikkaa perustaessamme luoda kotimaisin voimin toimija, joka nostaa suomalaiset lapsettomuushoidot kansainväliselle tasolle. Viimeisin teknologia ja uusien hoitomenetelmien käyttöönottaminen ovat tietenkin kaiken ydin. Yhtä olennaista on tuottaa klinikan palvelut joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Hoidon tulee lähteä aina asiakkaan tilanteesta

Lapsettomuushoidoissa asiakkaasta huolehtimiseen tulisi kiinnittää asian tunnepitoisuudesta johtuen tavallistakin enemmän huomiota. Silti etenkin julkisilta klinikoilta saapuvilta pareilta saattaa kuulla, että heitä on hoitanut yhdeksällä eri vastaanottokäynnillä yhdeksän eri lääkäriä.

Ei tarvitse olla spesialisti ymmärtääkseen, että tilanne ei ole ihanteellinen tiedonkulun, luottamuksen syntymisen saati hoidon odotetun onnistumisen kannalta.

Itse uskon malliin, jossa asiakkaalle luodaan oma hoitotiimi, joka seuraa hänen mukanaan läpi kaikkien vaiheiden. Tämä hyödyttää paitsi asiakasta myös häntä hoitavaa lääkäriä, sillä näin ammattilainen voi keskittyä entistä paremmin luomaan ratkaisuja jo tuntemansa parin tilanteeseen.

Klinikoita voi vertailla myös kesken hoitoprosessin

Sanotaan, että suomalaiset ovat perinteisesti arkailleet vaatia hyvää palvelua tai äänestää jaloillaan huonoa palvelua kohdatessaan. Lapsettomuusklinikan suhteen ihmiset osaavat onneksi olla kriittisiä, mutta epäröivät usein sitä, joudutaanko koko prosessi aloittamaan alusta toisella klinikalla.

Kalliita tutkimuksia ei kuitenkaan yleensä tarvitse tehdä useaan kertaan, vaan saadut tulokset seuraavat parin mukana. Myös alkiot ovat parin omaisuutta, joten ne voidaan siirtää heidän päätöksellään veloituksetta klinikalta toiselle. Dextrassa voimme muutenkin jatkaa siitä tilanteesta, johon pari on jäänyt edellisellä klinikalla.

Tervetuloa lapsettomuusklinikalle, joka on nyt ja myös jatkossa suomalaisessa omistuksessa. Otamme niin parit kuin yksin hedelmöityshoitoihin saapuvat aina vastaan yksilöinä ja etsimme tehokkaimmat hoitomuodot juuri heidän tarpeistaan ja elämäntilanteestaan lähtien.

Niklas Simberg

Klinikan johtaja

LKT, dosentti, naistentautien,

synnytysten ja gynekologisen

endokrinologian erikoislääkäri

Varaa aika »

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Tutustu ensikäyntiin klinikalla

Varaa aika numerosta +358 (0) 010 31 21 06 ja +358 (0) 45 7733 9997 tai sähköpostitse ivf@dextra.fi